Söndag 22/1

1 vecka kvar på semestern, gissa om tiden springer iväg.
Vi moppar in på förmiddagen för att handla åt Johan o Mia som vill ha lite grejor härifrån. Men det är inte mycket som är billigare här längre. Växelkursen är katastrof, tidigare var 100 bath ca 20-25 kronor men nu är 100 bath ca 32 kronor, 40-50% dyrare har allt blivit så även om inflationen knappt finns här så finns den hos oss svenskar.
Tråkigt att behöva säga det men Svenska kronan är inte värd ett skit längre.
Efter stopp på apotek o livsmedelsaffär hittar vi till delar av vad Johan & Mia vill ha. Sen blir det ett stop på Makro för att handla till oss själva innan vi brummar hemåt.

Kommer ner på stranden vid 11 snåret och lyckas hitta ett bord. Törstig efter förmiddagens strapatser blir det en stor Chang. Sen ser vi moppevagnen med kyckling o Sivan går upp o beställer. Vilar en stund efter maten innan vi tar vår promenad.
Massor med folk på stranden idag, mest Thailändare med sina jättefamiljer vilket vi tycker är jättekul. Så var det de första åren och vi blev bjudna på allt möjligt och dom tyckte det var så kul med oss faranger. Nuförtiden tittar dom knappt på oss, vi har blivit för många faranger på stranden 🙁
Efter promenaden blir det dopp i det blå för att kyla av sig lite men eftersom det inte riktigt räcker delar vi på en öl till.
Hittar en strandförsäljare som har riskakor, skitgoda är dom och det här är första gången vi lyckas hitta nån som säljer dom på stranden i år, slår på stort o köper 2 påsar à 20 Bath.

Träffar Janne vid poolen och bestämmer att vi går till The Venue för att käka ikväll. Men innan vi går tar vi en drink på vår balle.
Promenad till The wenue där vi bestämmer oss för 3 st kyckling wrap, jäkligt goda o bra tryck.
Just när vi ätit färdigt dyker Lasse O Eva upp, vi tar in en öl till o stannar en stund till.