Torsdag – fredag 12-13/1

Torsdag

Nu har det lovats regn o åska idag igen men så här ser det ut just nu.

Inget superväder men mer sol än vad bilden visar.

Vi pallar oss ner till stranden igen och vid lunch gick vi upp till restaurangen och satt oss. Ska bli en lätt lunch idag. Vi hinner precis beställa när Sivan ser Torleif o Lena komma gående på stranden. Dom har varit på Koh Chang i en vecka och har nu hyrt en lägenhet i Vippen. Helt plötsligt blev det en långlunch med ett par bira😁 Ner på stranden efter lunch och där blev vi sittande mycket längre än vi brukar, så trevligt. De mörka molnen vi hade på förmiddagen skingrades mer o mer vilket Torleif tyckte var perfekt. Tydligen hade de haft skitväder på Koh Chang med en hel del regn. Vi bestämde att vi skulle ta en GT på vår balle innan middagen.

Vi gick till Pama och körde thaistyle middag. Massa olika maträtter och man plockar lite av varje, så gott.

Fredag

Idag är det strålande solsken och Janne är på väg ner med Finnar. Skickar meddelande till Janne o frågar när han beräknas anlända till RR o får svar ca 7 min….. Typ 3 timmar innan vi räknat med. Visade sig att han fått ändrade flygtider flera gånger och fått ett tidigare flyg. Perfekt för oss då vi var på väg ner till stranden. Då kan vi lämna nyckeln till moppen och ett 4pack rosa Spy. Ner till 6:e o där möts vi av en trött Janne. Vi vet precis hur det känns.

Nere på stranden sitter redan Torleif o Lena. Vi bestämmer att vi går längst ner till stranden (lamaya) för att käka lunch o få lite variation.  Det blir thaistyle lunch igen o två stora Chang var.

Proppmätt igen. Sätter oss vid stranden o det börjar bli riktigt varmt nu. Verkar som den torra kalla perioden är slut o nu kommer den varma fuktiga perioden. Luftfuktigheten ligger på ca 85%, klibbigt

Promenaden tillbaks till Pama blir riktigt varm. Det blir ett dopp när vi kommer fram.

Vi kastar in handduken vid 4 snåret o är tvungen att sätta på ACn när vi kommer upp.
Solen går ner i vattnet igen

Går till Vippen för en GT innan middag på kvarterskrogen.