Gott Nytt År!

Förmiddagen tillbringade vi på stranden med promenad, sol, bad och lunch. Många thailändare har tältat på stranden under natten, och under förmiddagen var deras grillar redan igång, och det var både mat, dryck, musikanläggningar som spelade och badande med kläderna på förstås.

Ett killgäng thailändare satte upp ett volleybollnät på stranden. Siv blev inbjuden att delta när hon stod och fotograferade, men avstod 🙂

Men till slut fick de några faranger som ville vara med och spela mot dem. Det var varmt i sanden, och de hämtade vatten i havet och försökte vattna stranden så att det inte skulle bränna om fotsulorna under spelet.

Dagens lunch på stranden.

Videosamtal med barnen som firar på olika håll för att önska dem Gott Slut & Gott Nytt År, blev det under (vår) eftermiddag och kväll.

Till kvällen var vi hemma och grillade på vår balkong. Vi hade fundering över att gå ner på stranden vid tolvslaget, med vi stannade hemma och tittade på fyrverkerier och lucky balloons från vår balkong istället.

Efter att vi skålat in 2020, somnade vi sött, efter att ha varit uppe sent (för oss) denna kväll!

Festandet på stranden fortsatte till ca 2 på natten, och vi vaknade till av det ibland, och framförallt av att en del utefter strandgatan fyrade av raketer och smällare till och från ända fram till 3-tiden 😀 Kanske hade de missat 12 slaget tidigare 🙂