Stranddag med vänner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Efter alla de vanliga morgonrutinerna gick vi ner till stranden. Där blev det en dag med Carina, Leif, Janne och Marina. Även Olle och Fredrik kom ner på stranden. Eftersom det är helg, var det även fullt med thailändare på stranden, och vi är väldigt få faranger.

Värmen och luftfuktigheten som är här nu, gör att vi sitter under parasollen hela tiden (förutom Janne som hamnade lite i solen, = han blev röd om näsa och kinder :)) Olle, som vanligtvis inte brukar bada, förutom på julafton, hängde med resten av gänget ner i havet för ett dopp. Det svalkade inte särskilt mycket.

Eftersom det är ganska höga vågor som slår in mot stranden, har alla barn och ungdomar som är på stranden roligt i vattnet. Ja, även en del av oss vuxna också förstås.

Vi såg en man liggandes mitt i solen på stranden en bit bort. Han körde situps, armhävningar och andra övningar, länge och väl, i den gassande hettan. Vi konstaterade att han måste lida av solsting 🙂

Efter en trevlig dag på stranden med lunch, bad och massor av prat, letade vi oss alla hem till var och en av oss, för att duscha av sand och salt.

Före middagen var vi bjuden hem till Carina och Leif i huset bredvid. Innan vi skulle gå till Pama för att äta, åkte vi upp på taket i det huset. Magnifik utsikt från taket på det 32 våningar höga huset.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1460684533104-45a386da-8bf4-0″ include=”793,788,789,796,790,795,794,792″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1460684533109-3d1a3b4a-e9c0-8″ include=”799,798,797″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”800″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” onclick=”link_image” css_animation=”appear”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”805″ img_size=”large” style=”vc_box_rounded” onclick=”link_image” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]När vi, Carina och Leif hade ätit färdigt vår goda middag på Pama, kom Janne och Marina och knallade förbi. De var på väg hem efter middag på ett annat ställe lite längre bort utefter gatan.

Vi vandrade hemåt och hamnade på Pizzeria Sofia, för att ta något att dricka tillsammans och prata en stund innan läggdags. De flesta av oss tog in en öl och vissa av oss beställde in en rosa Spy 🙂

Efter en stund kom kvarterspolisen på sin MC tillsammans med en yngre kollega. De gjorde sitt vanliga besök och tillsyn i restaurangen. Som flera gånger annars, blev det även foto tillsammans med oss faranger. Kvarterspolisen blev glatt överraskad att få träffa en sverigepoliskollega, och hälsade med ett fast handslag. Lite fundersam blev han över att hans svenska kollega satt med en rosa tjejdricka framför sig. Men det accepterade han till slut när han fick se Jannes polisleg. Den yngre kollegan var mer skeptisk. En polis kan ju inte ha hästsvans, vara tatuerad eller sitta och dricka en rosa Spy 🙂 Vi såg på hans blick att han tänkte att svenska poliskollegor inte kan vara riktiga poliser, då de har hästsvans och tatueringar.

Tror ni nu att vi hjälpte till att spä på att svenska poliser som dricker rosa dricka inte är några riktiga poliser??? Näääää……det skulle ju vi aldrig göra, vi är ju riktiga vänner som helt och hållet stöttar Janne och står på hans sida 🙂

Efter en trevlig kväll tillsammans blev det godnatt! I morgon väntar en ny dag i Paradiset :)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1460684573368-04cf5f38-a2aa-0″ include=”804,803,802,801″][/vc_column][/vc_row]

Ett svar på ”Stranddag med vänner

Kommentarer är stängda.